MediaWatch

To TV 2-værter får nye jobs

Morten Ankerdal og Lasse Sjørslev får nye arbejdsopgaver på TV 2 som hhv. morgen- og nyhedsvært.

Claus Troelsgaard/PR/TV 2
Lasse Sjørslev bliver 1. februar en del af værtsholdet på TV 2's 19 Nyhederne. Foto: Claus Troelsgaard/PR/TV 2

1. februar får både Morten Ankerdal og Lasse Sjørslev ændret deres jobfunktioner hos TV 2, oplyser tv-stationen.

Lasse Sjørslev har hidtil været vært på TV 2 News, men bliver fra 1. februar en del af holdet af nyhedsværter på hovedkanalen. Han udfylder dermed den tommel plads, som Divya Das efterlod, da hun tidligere på året blev TV 2's korrespondent i London.

"Lasse Sjørslev er en af de stærkeste mandlige værter herhjemme. Hans profil, bredde, erfaring og popularitet kombineret med et indgående kendskab til danske samfundsforhold og især dansk politik passer perfekt til 19 Nyhederne, som siden september har været landets mest sete nyhedsudsendelse," udtaler TV 2's nyhedschef, Jacob Kwon, i en pressemeddelelse.

Ud over jobbet på TV 2's hovedkanals 19 Nyhederne vil Lasse Sjørslev fortsat være vært på "Besserwisserne" på TV 2 News og på nyhedskanalens dækning af store politiske begivenheder.

Morgenjob til sportsvært

Sportsvært Morten Ankerdal bliver 1. februar vært på "Go' morgen Danmark". Han har tidligere vikarieret som vært på programmet, og fremover bliver han altså et fast indslag i TV 2's morgenflade.

Derudover vil Morten Ankerdal, der har brugt det meste af sin tid som sportsvært, også fremover være tilknyttet sportsdækning bl.a. som vært ved VM i fodbold næste sommer og ved visse landskampe i håndbold.

"Jeg får opfyldt min passion for sport, og jeg får "Go’ morgen Danmark" med alt, hvad det indebærer af møder med mennesker og interviews om deres liv og passion. For mig handler tv om mennesker og skæbner, og det er også et kernefokus i "Go’ morgen Danmark". Mødet med mennesker er en afgørende drivkraft i mit arbejde," udtaler Morten Ankerdal om sit nye job i en meddelelse.

Forsiden lige nu

Venstre vil granske Netavisen Pios mediestøtte

Netavisen Pio modtager økonomiske midler fra en række LO-organisationer, og dermed kan mediet ikke være uafhægigt og bør blive frataget statslig mediestøtte. Det mener Venstres politiske ordfører, der nu vil lade jurister i Kulturministeriet undersøge sagen.

Sommerquiz: Hvem sagde hvad?

Vi er nået halvvejs gennem året, og MediaWatch ser tilbage på nogle af de ting, der er blev sagt af og om mediebranchen siden nytår. Test her, om du kan huske ordene – og kilden til dem.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere