MediaWatch

MTG kaster sig over ny fodboldvare

Med overtagelsen af de nordiske rettigheder til den indendørs fodboldsport vil MTG udvide sportsmenuen på bl.a. streamingtjenensten Viaplay.

MTG forsøger sig med en ny gren af sportsmarkedet har købt rettighederne til europamesterskabet i Futsal for at teste interessen for den indendørs fodboldturnering. Det skriver tv-koncernen i en pressemeddelelse.

Turneringen bliver sparket i gang 30. januar, og alle kampe vil blive vist live på Viaplay. Derudover vil udvalgte kampe blive vist på TV3 Sport og TV3 Max. MTG har købt rettighederne til turneringen i hele Norden.

"Futsal er ikke et nyt fænomen, men den voldsomt stigende interesse lige nu er interessant. Derfor er vi sikre på, at de sportshungrende danskere vil elske noget nyt. Især henover efteråret og vinteren kan det ses, hvor meget danskerne elsker sport. Der er og har været masser af store kampe i både fodbold og håndbold, som har samlet folk om tv-skærmene. Futsal er fart, spænding og intense kampe med masser af tekniske lækkerier, som vi glæder og til at vise," siger Kim Mikkelsen, sportschef for TV3 Sport, i meddelelsen.

Europamesterskabet står mellem 12 hold og spilles i Slovenien over 11 dage, hvor de regerende mestre fra Spanien skal forsvare deres titel mod landshold fra bl.a. Italien, Rusland og Portugal.

Futsal er en indendørs version af fodbold med hold bestående af fem spillere og kampe, der afvikles i to halvlege á 20 minutter.

MTG's sportsrettigheder tæller i forvejen klassiske fodboldturnerigner som Superligaen, Champions League, Premier League, spanske La Liga og den italienske superliga, Serie A.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere