MediaWatch

Danmark er blandt de 11 lande der bruger mest tid på Netflix

Netflix har offentliggjort en række tal for udviklingen i kundernes streamingvaner, der bl.a. viser, hvilke serier der var mest populære blandt danskerne i 2017.

Sæson 2 af Netflix-serien "Stranger Things" var den serie, flest danskere slugte inden for et døgn - og en dansker så filmen "Bee Movie" fra 2007 mere end 300 gange.

Det er nogle af nedslagene i danskernes Netflix-vaner i 2017, som streamingtjenesten har løftet sløret for i en pressemeddelelse, skriver flere medier bl.a. Metroxpress.

På verdensplan så Netflix' kunder hver dag mere end 140 millioner timers film og tv-serier på tjenesten i gennemsnit. Og ifølge Metroxpress indtager Danmark en 11. plads over de lande, hvor der bliver streamet allermest i Netflix' univers.

Af andre fakta kan det fremhæves, at 1. januar 2017 var den dag, hvor der blev streamet mest herhjemme, og at "Greenleaf" var den serie, som flest personer har set mere end to timer af dagligt - mens anden sæson af serien "Stranger Things" blev binge-slugt af flest inden for 24 timer.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere