MediaWatch

Danmark er blandt de 11 lande der bruger mest tid på Netflix

Netflix har offentliggjort en række tal for udviklingen i kundernes streamingvaner, der bl.a. viser, hvilke serier der var mest populære blandt danskerne i 2017.

/ritzau/AP/Elise Amendola
Foto: /ritzau/AP/Elise Amendola

Sæson 2 af Netflix-serien "Stranger Things" var den serie, flest danskere slugte inden for et døgn - og en dansker så filmen "Bee Movie" fra 2007 mere end 300 gange.

Det er nogle af nedslagene i danskernes Netflix-vaner i 2017, som streamingtjenesten har løftet sløret for i en pressemeddelelse, skriver flere medier bl.a. Metroxpress.

På verdensplan så Netflix' kunder hver dag mere end 140 millioner timers film og tv-serier på tjenesten i gennemsnit. Og ifølge Metroxpress indtager Danmark en 11. plads over de lande, hvor der bliver streamet allermest i Netflix' univers.

Af andre fakta kan det fremhæves, at 1. januar 2017 var den dag, hvor der blev streamet mest herhjemme, og at "Greenleaf" var den serie, som flest personer har set mere end to timer af dagligt - mens anden sæson af serien "Stranger Things" blev binge-slugt af flest inden for 24 timer.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

TDC lavede norske frasalg i milliardklassen, medieforliget giver fortsat anledning til en historie eller to, og EU var en guldgrube af aktivitet på medieområdet i ugens løb. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere