MediaWatch

Yousee-ejer øger sikkerheden

Efter Yousees nedbrud under dronningens nytårstale sidste år har TDC skruet op for sikkerhedsarbejdet ved bl.a. at hyre en ny sikkerhedschef.

Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv
Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

TDC, som ejer landets største tv-distributør Yousee, har skruet op for sikkerhedsarbejdet og har hyret en ny sikkerhedschef. Det skriver Finans.

Ray Stanton blev i oktober udnævnt til TDC’s nye overordnede sikkerhedschef. Han arbejdede i mange år som sikkerhedschef i TDC’s britiske pendant, BT. Efterfølgende fik han samme rolle i National Grid, den britiske version af Energinet, med ansvaret for at beskytte blandt andet elnettet mod ødelæggende hackerangreb.

"Sidste år havde vi vores udfordringer. Det var meget offentligt. Jeg er kommet for at hjælpe med forbedringer, og det er en meget tydelig prioritet hos Pernille (Erenbjerg, adm. direktør for TDC, red.). Vi får substantielt flere personer ind i TDC til at arbejde med sikkerhed til næste år og året efter," siger Ray Stanton til Finans.

Få dage efter Yousees nedbrud meddelte TDC, at nedbruddet var sket på grund af en "bevidst skadelig handling". Samme dag anholdt Københavns Politi en 51-årig mand. Han blev sigtet for hærværk og for at forstyrre den offentlige infrastruktur.

Efter knap ni måneders efterforskning nåede Københavns Politi i slutningen af september frem til, at der ikke er grundlag for at opretholde sigtelsen mod ham. Efterforskningen af sagen blev dog ikke lagt på hylden, men fortsætter i anden retning, meddelte politiet.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

TDC lavede norske frasalg i milliardklassen, medieforliget giver fortsat anledning til en historie eller to, og EU var en guldgrube af aktivitet på medieområdet i ugens løb. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere