MediaWatch

Discovery-kanaler i Finland trues af sort skærm

Tv-stationen trues endnu engang med sort skærm af en nordisk tv-distributør. Denne gang udspiller konflikten sig i Finland.

Foto: /ritzau/AP/Manuel Balce Ceneta

Endnu en konflikt mellem Discovery Networks og en tv-distributør er under opsejlning. Denne gang er det den finske distributør DNA, som truer med sort skærm på Discoverys kanaler i forhandlinger om en ny distributionsaftale. Det skriver Broadband TV News.

DNA truer med at droppe alle Discoverys kanaler i Finland, hvis parterne ikke bliver enige om en ny aftale. Den nuværende aftale udløber i slutningen af december, men ifølge DNA kræver Discovery en højere betaling for sine kanaler, og det ønsker DNA ikke at imødekomme.

"Vi arbejder aktivt på at forlænge aftalen med Discovery. Der pågår forhandlinger, og vi håber, at de vil lede til en aftale så hurtigt som muligt," Pekka Väisänen, direktør for DNA's forbrugerforretning, ifølge Broadband TV News.

Hos Discovery håber man, at det lykkes at indgå en ny aftale. Tv-selskabet undrer sig dog over DNA's trussel om sort skærm.

"Vi synes, at det er mærkeligt, at DNA går ud med denne information nu, hvor vi i øjeblikket diskuterer, hvordan vi kan strukturere vores partnerskab i fremtiden," siger en talskvinde for Discovery Networks Finland Oy til Broadband TV News.

Discovery Networks er tidligere havnet i lignende konflikter med Com Hem og Telenor i Sverige og Sky i Tyskland.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs