MediaWatch

DR har fået færre ansatte i København

Flere DR-årsværk er blevet placeret uden for hovedstaden siden 2015, men over 80 pct. af arbejdskraften ligger fortsat i København.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen

DR har ved flere lejligheder proklameret et øget fokus på Danmark uden for hovedstadsområdet, og hvis man ser på udviklingen i medarbejdernes geografiske placering, så viser tallene da også, at der er blevet færre DR-ansatte i København.

Tallene fremgår af et svar fra kulturminister Mette Bock (LA) til Folketingets Kulturudvalg om placeringen af DR's stillinger rundt om i landet. Af svaret fremgår det, at der i 2017 er 2763 årsværk ansat i København – et fald på 59 årsværk siden 2015. Med i tallene for København tæller også DR's udenlandskorrespondenter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs