MediaWatch

TV 2 Regionerne går sammen om Play-app

TV 2 Regionerne vil stemple ind på streamingmarkedet og lægger fundamentet til en ny fælles Play-app med to regioner som frontløbere. "Det her er vores kommende hjem," siger digital udviklingschef.

Foto: TV 2

De regionale TV 2-stationer vil med på streamingvognen og har lagt skinnerne ud til en ny fælles app.

Helt konkret har regionerne skudt gang i et udbud, hvor interesserede leverandører kan give deres bud på den tekniske løsning bag en app med arbejdstitlen "Play". I første omgang er de to regioner TV Midtvest med base i Holstebro og TV Øst med hjemsted i Vordingborg de første, der vil tage appen i brug. Det ventes, at de øvrige regioner vil koble sig på løbende.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs