MediaWatch

Yousee-ejer sparer 400 millioner på medarbejdernes pension

TDC vil fra næste år indbetale færre penge til TDC Pensionskasse, og det vil give en positiv økonomisk effekt.

Foto: PR/TDC

Danmarks største televirksomhed, TDC, der ejer tv-distributøren Yousee, vil spare 400 mio. kr. på medarbejdernes pension, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen.

Det skal dels ske ved ikke længere at refundere "visse administrationsomkostninger," skriver virksomheden uden nærmere angivelse af, hvilke omkostninger sagen drejer sig om.

Derudover vil der blive sendt færre penge til teleselskabets egen pensionskasse.

"Indbetalinger af pensionsbidrag til pensionstilsagnsordningerne i TDC Pensionskasse vil blive reduceret," skriver selskabet med Pernille Erenbjerg i spidsen til den danske børs.

Besparelsen vil i 2018 lyde på 75 mio. kr., mens den fremtidige besparelse vurderes at være på i alt 0,4 mia. kr.

Denne artikel er leveret af vores søstersite ITWatch

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs