MediaWatch

Yousee-ejer sparer 400 millioner på medarbejdernes pension

TDC vil fra næste år indbetale færre penge til TDC Pensionskasse, og det vil give en positiv økonomisk effekt.

Danmarks største televirksomhed, TDC, der ejer tv-distributøren Yousee, vil spare 400 mio. kr. på medarbejdernes pension, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen.

Det skal dels ske ved ikke længere at refundere "visse administrationsomkostninger," skriver virksomheden uden nærmere angivelse af, hvilke omkostninger sagen drejer sig om.

Derudover vil der blive sendt færre penge til teleselskabets egen pensionskasse.

"Indbetalinger af pensionsbidrag til pensionstilsagnsordningerne i TDC Pensionskasse vil blive reduceret," skriver selskabet med Pernille Erenbjerg i spidsen til den danske børs.

Besparelsen vil i 2018 lyde på 75 mio. kr., mens den fremtidige besparelse vurderes at være på i alt 0,4 mia. kr.

Denne artikel er leveret af vores søstersite ITWatch

Forsiden lige nu

North Media vendte tilbage til overskud i 2017

Efter år med underskud blev udviklingen i North Media vendt i 2017, som kom ud af året med plus på bundlinjen. Selskabet forventer markante indtægtsstigninger i 2018, efter omlægningen hos Postnord har sendt nye kunder til selskabets distributionsgren.

Viaplay-chef forventer at overgå streamingmarkedet

Efter at have fremlagt tal, der viser, at Viaplay er vokset med 21 pct. i 2017, forventer Flemming Fjeldgaard, chef for Viaplay Danmark, at streamingtjenesten kan vokse mere end streamingmarkedet generelt. Det skal ske gennem investeringer i både produkt og indhold, fortæller han i et interview med MediaWatch.

Filmbranchen om S-forslag: Der skal mere til

Socialdemokratiet vil pålægge internationale streamingtjenester som Netflix, at de skal lægge mindst fem pct. af deres omsætning i produktion af dansk indhold. Det er ikke godt nok, lyder det fra film- og tv-branchen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere