MediaWatch

Tv-aktører: DR skal holde fokus på dansk public service på DR TV

Discovery Networks ønsker et "langt skarpere fokus" på DR's klassiske public service-dyder på DR TV, mens brancheforening advarer mod, at DR breder sig for meget.

Foto: /ritzau/Jens Dresling

Der skal mere damp under kedlerne på DR TV. Sådan lød det i de ambitioner for den kommende medieforligsperiode, som DR præsenterede onsdag.

DR beskrev sine ambitioner med seks punkter, og to af dem har streamingtjenesten DR TV i centrum. DR skriver bl.a., at DR TV skal udvikles til at være "fremtidens tv-tilbud fra DR med en tydelig dansk indholdsprofil". Desuden skal der lukkes flow-tv-kanaler, efterhånden som seerne forsvinder fra den måde at se tv på og i stedet "primært benytter DR's indhold digitalt". På sigt vil DR "overgå til (...) kun at publicere på DR's streamingtjeneste DR TV".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs