MediaWatch

Filmhøjskole udpeger ny forstander

Nadia Kløvedal Reich stopper som forstander på Den Europæiske Filmhøjskole og afløses af Ellen Riis, der har en fortid hos bl.a. Nordisk Film.

Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft. | Foto: /ritzau/Martin Slottemo Lyngstad/arkiv

Ellen Riis bliver ny forstander på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og afløser Nadia Kløvedal Reich, der ønsker at søge nye udfordringer. Det oplyser højskolen i en pressemeddelelse.

Den nye forstander kommer fra et job som adjunkt og undervisningskoordinator hos VIA University College i Filmby Aarhus. Ellen Riis har tidligere været bl.a. pressesekretær hos Nordisk Film og journalistisk researcher for bl.a. TV 2, og så er hun stifter af selskabet Basmati Film.

Historien melder ikke noget om, hvad den afgående forstander, Nadia Kløvedal Reich, der bl.a. er tidligere fiktionschef hos DR, fremover skal lave.

"Skolens omdømme har tiltrukket en højt kvalificeret ansøgerskare, hvor vi har valgt Ellen Riis som ny forstander. Det bliver en forstander med en omfattende og kvalificeret viden og erfaring, der overtager posten, og jeg føler mig overbevist om, at Ellen vil være i stand til at videreføre og udbygge det solide grundlag, hun overtager fra Nadia Kløvedal Reich," udtaler Henning Camre, bestyrelsesformand for Den Europæiske Filmhøjskole, i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs