MediaWatch

Venstre sender hvid pil efter snarligt TV 2-salg

Afklaringen om TV 2-retssagernes stilling ved en privatisering kan have lange udsigter. Det dæmper Venstres tro på, at TV 2-salget kan klappes af i det kommende medieforlig.

Foto: PR/Venstre

Regeringspartiet Venstres tro på, at den ønskede privatisering af TV 2 kan komme på skrift i den medieaftale, der skal forhandles på plads næste år, hænger i en tynd tråd.

Retssagerne omkring TV 2, der er den knast, der hele tiden har stået i vejen for et salg, spøger stadig. Og ifølge Venstres medieordfører, Britt Bager, kan tidshorisonten, der tegner sig for en afklaring om TV 2-retssagernes stilling ved et salg, spænde ben for, at TV 2-salget bliver klappet af og kan gennemføres i den kommende forligsperiode, som er regeringens ambition.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs