MediaWatch

Top 20: Landskamp giver Kanal 5 endnu en førsteplads

De danske fodboldherrers sejr over Irland sendte ikke bare Danmark videre til VM i fodbold, men også Discoverys Kanal 5 direkte ind på ugens førsteplads over de mest sete programmer. Også to programmer om tirsdagens kommunalvalg har fundet vej til top 20.

Christian Eriksen var med tre mål med til at sikre dansk VM-billet i Dublin tirsdag aften. | Foto: /ritzau/AP/Peter Morrison

Er der noget, som kan samle danskerne foran tv-apparatet, er det, når de danske fodboldlandshold stiller op til kamp.

Da der tirsdag aften blev vist den afgørende VM-kvalifikationskamp mellem det danske herrerlandshold og Irlands ditto, satte det derfor også seerrekord for Discovery Networks' Kanal 5, der viste kampen. 1,28 mio. danskere så i gennemsnit med under den danske sejr på 5-1, mens rekorden blev sat i anden halvleg, hvor knap 1,5 mio. seere så med. Det var også nok til en førsteplads på den ugentlige top 20 over mest sete tv-programmer, som Kantar Gallup står bag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs