MediaWatch

Discovery hyrer ny programchef fra Pipeline

Kreativ konsulent, producent og udvikler får ledelsesansvaret for Discoverys redaktører og bliver en del af programledelsen under programdirektør Anne Garlichs.

Peter Mühlhausen/PR
Foto: Peter Mühlhausen/PR

Katrine Herforth udskifter Pipeline Production med Discovery Networks, hvor hun fra 1. februar tiltræder som ny programchef. Det skriver Discovery Networks i en pressemeddelse.

"Katrine er en ekstremt erfaren og vellidt leder inden for tv-branchen. Hun er den helt rette profil til at lede vores arbejde med at bygge videre på den positive udvikling, som både Kanal 4 og Kanal 5 er i, sammen med resten af programledelsen, der består af udviklingschef Thomas Kahr og programplanchef Jesper Haahr," udtaler Anne Garlichs, programdirektør i Discovery Networks, i pressemeddelelsen.

His Pipeline Production, der er resultatet af en fusion mellem Sand TV og Immergut, arbejder Katrine Herforth i dag som kreativ konsulent, producent og udvikler, fremgår det af hendes Linkedin-profil. Tidligere har hun arbejdet for Monday, TV 2, Warner Bros. og TV3.

Hos Discovery Networks får hun ledelsesansvaret for Discoverys redaktører og bliver en del af programledelsen under Anne Garlichs.

"Jeg er meget stolt over at få lov til at være med til at videreudvikle den gode programstrategi, som Kanal 4 og Kanal 5 allerede har lagt. Jeg glæder mig ikke mindst til arbejdet med at fintune programporteføljen på de to kanaler. Og så bliver det en stor fornøjelse at arbejde sammen med det skarpe hold af redaktører og selvfølgelig produktionsmiljøet," udtaler Katrine Herforth.

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere