MediaWatch

Ministerium løfter sløret for model for Boxer-udbud

Samarbejde med selskab ejet af DR og TV 2 bliver en del af modellen og præmissen i udbuddet af tilladelsen til at sende jordbaseret digitalt tv. Boxer ser flere positive takter i regeringens udspil, men også en alvorlig udfordring.

Foto: PR/Teracom/Mats Lundqvist

Regeringen har lagt sig fast på, at Digi-TV, som DR og TV 2 ejer i fællesskab, også fremover skal være en del af gatekeeper-modellen for sende digitalt tv via antenne.

Det fremgår af en bekendtgørelse fra Kulturministeriet, der lægger rammerne for det kommende udbud af tilladelsen til at udsende digitalt jordbaseret tv – altså tv via antenne – fra 2020. Det er Radio- og tv-nævnet, som står for udbuddet, og nævnet oplyser, at selve udbudsbetingelserne offentliggøres i slutningen af december eller begyndelsen af januar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs