MediaWatch

United henter ny chef for fakta og events i TV 2

Redaktør i TV 2's programafdeling, som bl.a har haft ansvaret for hovedkanalens store events såsom Knæk Cancer, skifter til tv-producent, hvor hun skal forløse nyt satsningsområde.

Knæk Cancer er et af de events på TV 2's hovedkanal, som United Productions nye chef for fakta og events, Helle Sønderby, har stået i spidsen for. | Foto: /ritzau/Mogens Flindt

Helle Sønderby skifter fra TV 2 til tv-producenten United Production, hvor hun indtager stillingen som chef for fakta og events. Det meddeler United Production i en pressemeddelelse.

Hos TV 2 har Helle Sønderby arbejdet som redaktør i TV 2's programafdeling, hvor hun de sidste fire år haft ansvaret for en lang række fakta-programmer samt aktualitets-fladerne "Go' Morgen Danmark" og "Go' Aften Danmark" og hovedkanalens store events såsom Knæk Cancer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs