MediaWatch

TV

Briefing: Ugen i mediebranchen

Tv-konflikt mellem Yousee og Discovery brød ud i lys luge, Podimo gik i luften med podcasts – nogle uden aftale - og kulturministeren kastede redningskrans til P6 og P8. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Discovery indrykker annoncer i landsdækkende aviser om Yousee-konflikt

Discovery Networks Danmark har indrykket dobbeltsidet annoncer i Jyllands-Posten, Politiken, Berlingske og avisen Danmark, hvor tv-selskabet afviser kanal-forhandlinger med Yousee. "Det er helt sort", lyder det i annoncerne. "En hård måde at forhandle på", lyder det fra Yousee-direktør.

Sportsforbund ser med bekymring på Discoverys fremtid hos Yousee

Discoverys sportsindhold, som bl.a. tæller OL og herrelandsholdet i fodbolds kvalifikationskampe, står til at miste betydelig distribution, efter Yousee har varslet, at kanaler forsvinder fra faste pakker. Problematisk og beklageligt, lyder det fra DIF og DBU.

NENT: Vi er meget åbne for nye samarbejder

Nordic Entertainment Group er så langt fra afvisende over for at producere indhold i samarbejde med eksempelvis Yousee, som TV 2 og Yousee har indgået en aftale om. Nye pladser i Yousees pakker giver øget distribution til to TV3-kanaler, der procentuelt skal måles i tocifrede tal.

Discovery frygter ikke at miste sportsrettigheder

Fremtiden for Discovery Networks' kanaler hos Yousee er usikker, efter Yousee tidligere på ugen besluttede at fjerne kanalerne fra de faste pakker. Discovery er ikke bange for at miste sportsrettigheder, hvor selskabet bl.a. har landsholdskampe og del af Superligaen i porteføljen.

Yousee hælder Discoverys kanaler ud af sine tv-pakker

Discovery Networks' kanaler bliver smidt ud af de faste pakker hos landets største tv-distributør og kan fra årsskiftet kun ses som tilvalgskanaler. Beslutningen kommer som en stor overraskelse for Discovery, mens mediebureau ser trækket som "dramatisk".

Top 20: Løkke Rasmussen stjal tv-billedet

Den tidligere Venstre-formand fik mange danskere til skærmen, da han søndag aften gik på TV 2 for første gang efter sit exit. Kun dansegulvet på samme kanal trak flere live-seere.

TV 2 får kritik for indslag om Britta Nielsen-sagen

Det var ikke inden for den presseetiske skive, at TV 2 opsøgte og efterfølgende bragte interview med en af døtrene til den svindelanklagede Britta Nielsen, selvom hun havde modsat sig det, mener Pressenævnet.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Berlingske Media barsler med et indtil videre hemmeligt, nyt forretningsområde, MediaWatch satte fokus på betalingsvilligheden online, og Canal Digital nedlægger stillinger i Norden. Kom med på rundtur til ugens vigtigste nyheder i mediebranchen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere