MediaWatch

TV

S og SF er ude af medieforhandlingerne

Kulturminister Mette Bock oplyser på Twitter, at Socialdemokratiet har forladt medieforhandlingerne. De fortsæter nu ifølge ministeren mellem regeringen og Dansk Folkeparti. Også SF har forladt forhandlingerne. Opdateres.

S: Mette Bocks ultimatum var et "falsum"

Ingen partier i rød blok har svaret inden kulturministerens deadline, at de vil acceptere krav til videre medieforhandlinger. Kulturministerens "såkaldte ultimatum og deadline var et falsum," lyder det fra Socialdemokratiet.

Metronome-ejer lægger an til salg

Hollandske Endemol Shine, der på dansk grund ejer produktionsselskabet Metronome, har hyret bl.a. Deutsche Bank til at klargøre koncernen til et salg. Ifølge amerikansk medie anslås værdien til at være op mod 25,8 mia. kr.

S om kulturministerens deadline: Vi forhandler med finansministeren

Socialdemokratiet vil afsøge muligheden for et bredt medieforlig i stedet for at overholde en "rigid deadline," som kulturminister Mette Bock (LA) har sat op. Det sker ved at forhandle med finansminister Kristian Jensen (V), fortæller medieordfører Mogens Jensen (S).

Her er regeringens tre krav til de videre medieforhandlinger

Bidrag fra streamingtjenester til dansk indhold er i ellevte time blevet en del Mette Bocks planer for et kommende medieforlig. Det fremgår af aftaleskitsen, som ministeren har bedt Folketingets partier om at tage stilling til inden tirsdag kl. 18.

Top 20: VM i fodbold har overtaget seerne

De danske fodboldherrers kamp mod Peru lørdag aften blev ugens seermæssige højdepunkt i sendefladen. Mere end halvdelen af ugens 20 mest sete programmer relaterer sig til VM.

DR finder ny vært til kulturmagasin

DR1-magasinet "Gejst" får en ny kvinde, der allerede er et kendt ansigt fra DR Kultur, i værtsrollen. Udskiftningen sker, efter Louise Wolff i sidste uge meddelte sin afsked med programmet.

Telia går i rette med svensk medie om tv-opkøb

Ifølge svensk medie er Telias planer om et opkøb af Bonnier Broadcasting nået så langt, at selskabet har indgået aftale om at betale millionkompensation, hvis dialogen løber ud i sandet. Det afviser Telia imidlertid i en meddelelse.

Mediechefernes indflydelse daler i magtmåling

De optager færre pladser på top 100 og er rykket længere ned i hierakiet. Mediecheferne har tabt terræn i den årlige Magtanalyse fra Berlingske, og det skyldes bl.a. ny konkurrence, mener professor.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere