MediaWatch

TV

Ny Waoo-aftale var med til at løfte MTG i første kvartal

MTG giver æren for vækst i den nordiske tv-forretning til bl.a. ny aftale med dansk tv-distributør. MTG tabte seerandele i Danmark, mens reklamemarkedet ifølge MTG's estimater udviklede sig fladt i Danmark, men steg i Norge og Sverige.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske vendte under- til overskud, mediebranchens længst siddende topchef trækker sig tilbage, og en tv-status konstaterede, at TV 2 var kvartalets helt store vinder. Alt det og meget mere om ugen, der er gået, i Mediedanmark.

Storaktionær sælger ud i MTG

Svensk storbank har siden årsskiftet solgt ud af sine aktier i MTG for næsten 400 mio. kr. Også en anden storaktionær har solgt ud af sin ejerandel.

Finlands svar på DR får ny topchef

Den finske public service-station har udpeget en ny adm. direktør. Hun varsler et øget samarbejde med det kommercielle mediemarked for at stå stærkere i konkurrencen med internationale aktører.

Ungt produktionsselskab er på to år gået fra 2 til 40 ansatte

Den digitale producent Drive Studios har siden foråret 2016 banket en forretning op med fokus på nye digitale videoformater til både tv-selskaber og virksomheder. Kundelisten tæller i dag både Facebook, Yousee samt DR, og selskabet har for nyligt udvidet til USA. "Det viste sig ret hurtigt, at der er god appetit på det," fortæller adm. direktør og medstifter.

Tv-status: TV 2 øgede forspringet til konkurrenterne i første kvartal

Ifølge mediebureauer var TV 2 kvartalets store vinder, og hos MTG erkender man konkurrentens sejr, men forventer at slå tilbage senere på året. Alle kanalfamilierne kan glæde sig over, at faldet i tv-seningen er afdæmpet. Få et overblik over styrkeforholdet mellem kanalfamilierne i første kvartal her.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere