MediaWatch

TV

Briefing: Ugen i mediebranchen

Yousee lancerer egen tv- og streamingkanal, flere regnskaber blev præsenteret, og TV 2 rykker rundt i sin aftenflade på hovedkanalen. Kom med på rundtur til ugens begivenheder i mediebranchen.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Waoo melder om stor kundetilgang

Tv-distributøren melder om solidt indtag af nye kunder, der et stykke hen ad vejen vælger den store tv-pakke. Samtidig varsler Waoo prisstigninger fra årsskiftet.

TDC: TV på mobilen har bidraget til vækst

Fordelsløsninger som muligheden for at tage tv-abonnement med på mobilen har været med til at løfte TDC's privatkundeforretning i tredje kvartal, siger finansdirektør Stig Pastwa.

TDC mistede på ny tv-kunder i tredje kvartal

Kunder forlod fortsat TDC's tv-forretning i det forgangne kvartal, men i knap så stor hast som tidligere. Flere udgifter til indhold og indlemning af streamingtjenester i tv-pakker var med til at presse bruttofortjenesten.

Analyse: Det ved vi om brexit-aftalen

Forhandlerne landede tirsdag en aftale mellem Storbritannien og EU, men den er langt fra på sikker grund endnu. Første skridt er, at den skal overleve en godkendelse hos den britiske regering.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere