MediaWatch

DF: Radio24syv ville kunne drive P3 godt

Radio24syv har været dygtige til at drive radio. Kanalen vil ifølge medieordfører være god til at drive P3.

/ritzau/Jens Dresling
Morten Marinus, medieordfører, Dansk Folkeparti. Foto: /ritzau/Jens Dresling

Radio24syv har bevist sig selv, når det handler om at udvikle en ny radiokanal. Derfor er kanalen også et godt bud som overtager, hvis DR's radiokanal P3 skulle komme i udbud.

Det mener Dansk Folkepartis medieordfører, Morten Marinus.

"Jeg tror faktisk, at de ville kunne gøre det rigtig godt, hvis det var dem, der skulle vinde sådan et udbud. Jeg synes, de er blevet rigtig gode, og jeg synes også, at de er blevet bedre med tiden. Jeg tror, at de bedre ville kunne komme i kontakt med den unge generation," siger han.

Dansk Folkeparti har før stillet beslutningsforslag om, at DR's P3 skal sættes i udbud.

Favner ikke bredt nok

Kanalen er blevet kritiseret af partiet, der ikke mener, at den favner bredt nok.

"Hverken når man snakker formidling, eller når man snakker om musikprofilen, hvor de gerne skulle være noget bredere end de kommercielle musikkanaler," siger Marinus.

Derfor passer det også DF godt, at Radio24syv's kanaldirektør, Jørgen Ramskov, i en kronik i onsdagens Politiken slår fast, at kanalen er parat til at lægge "et solidt bud" for P3, hvis det besluttes politisk, at kanalen skal i udbud.

P3's skæbne vil være en del af de kommende forhandlinger om medieforliget, der sker til næste år.

/ritzau/

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere