MediaWatch

Finans lancerer podcast

Jyllands-Postens erhvervsmedie har netop udgivet sin første podcast. Den nye ugentlige erhvervssupplering følger få måneder efter, at avisen tilsvarende søsatte en kulturpodcast.

Foto: Screenshot fra finans.dk

Berlingske Business har det. TV 2 har det. Politiken har det. Information har det. Og vi kunne blive ved. Nu har erhvervsmediet Finans det også - en podcast.

Jyllands-Postens erhvervsmedie har netop udgivet første episode i sin nye podcastsatsning, der fremover vil være et ugentligt supplement til den daglige dækning af erhvervsbranchen.

Vært på "Bundlinjen - med Magnus Barsøe" er debatredaktør Magnus Barsøe, der i hvert 15 minutter lange program har gæster i studiet til at debattere udvalgte erhvervshistorier fra ugen. I den første episode er det Finans' egen virksomhedsredaktør, Søren Linding, samt kommentator og kommunikationsrådgivet Anders Heide Mortensen, der er i studiet.

Tiltaget kommer knap to måneder efter, at Jyllands-Posten kastede sig over sin første podcast "Frøkjær og forfatterne" med fokus på litteratur med Cecilie Frøkjær, der i en lang årrække var fast vært på TV 2 og siden har været tilknyttet på freelancebasis, i værtsrollen.

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch og Watch Medier sidder på egen adresse og deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Jyllands-Posten kaster sig over podcasts 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs