MediaWatch

Fyret journalist og DR indgår forlig

Den mangeårige DR-journalist Niels Lindvig og DR har indgået et forlig i voldgiftssag om Niels Lindvigs fyring for år tilbage.

Den tidligere DR-journalist Niels Lindvig har indgået et forlig med DR om hans fyring i 2014. Det skriver Journalisten.

Niels Lindvig blev efter mere end 30 år i DR fyret fra P1 Orientering i 2014 i en større fyringsrunde, som ramte 104 medarbejdere i DR Nyheder. Modsat de fleste tog Niels Lindvig ikke imod en fritstilling, og som fagjournalist blev han ikke tilbudt andre opgaver i DR, siger han.

Udfaldet af voldgiftssagen er endt med et forlig mellem Niels Lindvig og DR. Detaljerne i forliget holder parterne tæt til kroppen, men Niels Lindvig fortæller, at han er "meget, meget tilfreds". Også DJ's formand, Lars Werge, er tilfreds med forliget.

"Forliget viser, at arbejdsgiverne ikke bare ansætter folk. De har også et ansvar for, at medarbejderne via for eksempel efteruddannelse i videst muligt omfang er opkvalificeret. Derfor er det et godt forlig for os," siger Lars Werge til Journalisten.

DR ønsker ikke at kommentere forliget.

Forsiden lige nu

Tv-status: Discovery og MTG vandt seerandele i 2017

Mediebureau kårer Discovery som "den store vinder i 2017", mens også MTG havde fremgang blandt de 19-50 årige. Omvendt gik TV 2 tilbage i målgruppen, men er stadig størst blandt alle danskere. Få et overblik over styrkeforholdet mellem kanalfamilierne i 2017 her.

Seneste Radio

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere