MediaWatch

Stoledans for værterne på "Go' Morgen P3"

Efter Kristi himmelfartsferien bliver morgenholdet på DR's P3 skiftet ud, når to nuværende morgenværter går på barsel.

Foto: Petra Kleis © Type 1
De nye morgenværter på P3 er Tony Scott, Tue Blædel og Sara Bro. Foto: Foto: Petra Kleis © Type 1

Efter weekenden kommer der nyt blod til DR P3's morgenflade, hvor der bliver skiftet ud på værtsposterne i "Go' Morgen P3". Her flytter eftermiddagsværterne Tony Scott og Tue Blædel ind i studiet, der sender alle hverdagsmorgener fra kl. 06.00, sammen med den årelange P3-vært Sara Bro, der vender tilbage efter endt orlov. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

"Det er et kæmpe privilegium at få lov til at være i lytternes ører, lige fra de slår ud efter vækkeuret, imens de kværner en portion havregryn, og indtil de parkerer bilen/cyklen og stempler ind på arbejdet eller studiet. Derudover så glæder jeg mig crazy meget til at udvide mit og Tonys radioægteskab med super seje og über-dygtige Sara Bro," siger Tue Blædel i meddelelsen.

Udskiftningen sker i forbindelse med, at de nuværende morgenværter Anders Stegger og David Mandel går på barsel, mens nyhedsværten Tue Sørensen flytter til nyhedsafdelingen. Tidligere i maj blev det meldt ud, at Tony Scott og Tue Blædels eftermiddagsprogram "Tue og Tony" i samme ombæring lukker ned. Hvad der skal erstatte i sendefladen fra klokken 14 til 16 alle ugens hverdage, er endnu ikke oplyst.

Det er ikke første gang, de tre værter er fælles om morgentjansen. Sidste år var trioen samlet i to uger, da Tue Blædel og Tony Scott ligeledes vikarierede for Anders Stegger og David Mandel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere