MediaWatch

Radioproducent henter dansk chef i DR

Radio- og podcastredaktør på DR Kultur skal fremover stå i spidsen for svenskejet radioproducents danske kontor.

Karen Albertsen er ny chef for radioproducenten Muncks danske kontor. Hun kommer fra en stilling som radio- og podcastredaktør på DR Kultur. Det oplyser Munck i en pressemeddelelse.

Munck, som har rødder i Sverige, åbnede sit danske kontor i København i 2016 og producerer en række radioprogrammer for DR, bl.a. "Duellen" for P2 og "Den Sorte Boks" for P3. I Sverige er selskabet et af de største produktionsselskaber inden for radio og podcast med produktioner til alle Sveriges Radios kanaler, SVT og UR.

Som chef for det danske kontor får Karen Albertsen ansvaret for Muncks aktuelle produktioner til DR og arbejdet med nye programformater. Den nye danske chef har bl.a. som ambition at øge produktonen.

"Munck i København skal fortsætte med at lave lige så gode produktioner som i dag, men skrue op for antallet af både programmer, stationer og kanaler, vi leverer til. Mit håb er, at vi også inden for taleradio og kommerciel radio kan komme til at gøre os gældende på både det danske og det nordiske marked, ligesom vi også på sigt kan udvide produktionen med tv," udtaler Karen Albertsen i meddelelsen.

Jakob Munck, Muncks direktør, ser frem til at få den nye danske chef med om bord.

"Karens internationale kontakter og indgående kendskab til det danske radiomarked er et perfekt match for os. Både for udviklingen i Danmark, Norge og i Sverige. Det bliver ekstra sjovt at få en skarp dansker med i ledelsesgruppen," udtaler han.

Munck har kontorer i Stockholm, Göteborg, København og Trondheim.

Forsiden lige nu

DF vil fastholde DR's programindkøb trods besparelser

Private producenter frygter at blive ramt på ordrebog og økonomi, hvis Dansk Folkeparti får opbakning til en stor nedskæring af DR. Det bør dog gå mindst muligt ud over eksterne produktioner, siger partiets medieordfører.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere