MediaWatch

Ny mand i spidsen for DR-redaktion i Aarhus

DR's kulturredaktion i Aarhus får ny chef, som kommer fra en stilling på Aarhus Universitetshospital.

Jens-Ole Winther | Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Jens-Ole Winther er udpeget som manden, der skal stå i spidsen for en, ifølge DR, ny og styrket kulturredaktion i Aarhus. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Den nye chef kommer fra en stilling som kommunikationschef på Aarhus Universitetshospital og har tidligere været flere år i blandt andet DR Nyheder og DR Danmark.

"Jens-Ole Winther er en stærk redaktionel leder, der navigerer uproblematisk på tværs af medieplatforme og genrer. Hans erfaring er bred med et stærkt ben i journalistikken. Det er væsentligt, fordi vi aldrig må miste fokus på vigtigheden af kulturjournalistikken. Samtidig har Jens-Ole arbejdet fokuseret med brugerinddragelse på nye platforme de seneste år. Denne kompetence kommer vi til at nyde godt af, når den nye redaktion i Aarhus retter sit fokus på kulturlivets brugere," siger Henriette Ladegaard, redaktionschef for DR Kulturredaktioner, i meddelelsen.

Jens-Ole Winther begynder i sit nye job 1. august.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs