MediaWatch

Norsk Bauer-radio lander første overskud i 13 år

Skiftende ejere måtte æde underskud på samlet 700 mio. norske kr., før radioselskabet gav sit første overskud.

Den tyske radiokoncern Bauer Media kan glæde sig over, at koncernens norske radioselskab Radio Norge har landet sit første overskud i sin 13-årige levetid, skriver Dagens Næringsliv.

Overskuddet er især kommet i hus gennem en tilpasning af omkostningerne samtidig med, at selskabet har oplevet en pæn vækst i salget.

"Vi gennemførte en betydelig nedbemanding i 2013, hvor vi mistede en tredjedel af vores ansatte efter en grundig og systematisk proces," siger Lasse Kokvik, adm. direktør i Radio Norge, til Dagens Næringsliv.

Radio Norge har siden etablering kostet sine ejer et samlet underskud på 700 mio. norske kr. Størst var underskuddene, da ejeren hed TV 2, men også tyske SBS Broadcasting tabte penge på kanalen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs