MediaWatch

P5 i digital overhalingsbane

Sidste års relancering af den digitale radiokanal P5 har gjort kanalen til den fjerde mest lyttede sidste år.

DR's radiokanal for den modne målgruppe, P5, er nu den mest lyttede af DR's rene digitale kanaler. Det fremgår af årsopgørelsen fra DR Medieforskning, der udgives i rapporten "Medieudviklingen 2015" senere i januar, skriver DR Kommunikation.

P5 er i løbet af det sidste år gået fra at være den niende mest lyttede kanal til at være nummer fire – kun overgået af P4, P3 og P1, der både sender på FM og digitalt. I gennemsnit lagde 550.000 øre til P5 ugentligt i 2015.

Stigningen skyldes ifølge DR omlægningen af P4 og P5 i slutningen af 2014, hvor flere klassiske radioprogrammer, herunder "Giro 413" under nogen protest blev flyttet fra den brede P4 til den rent digitale P5. DR's radiokanaler er generelt gået tilbage på FM, mens de digitale kanaler har vundet sidste år, skriver DR.

Forsiden lige nu

Dalende opbakning til tv-pakker er en af TV 2's store udfordringer

Selv om det er første gang i fem år, at TV 2 lever op til sin målsætning om en overskudsgrad på 10 pct., så er TV 2-boss mere end tilfreds med de seneste års resultater. Hun udpeger danskernes svigtende opbakning til tv-pakkerne som en af TV 2's helt store udfordringer.

Fredericia Dagblad får ny chefredaktør

Efter 14 år stopper Marianne Husted som chefredaktør for at blive redaktionel souschef. Hun afløses af jourhavende på avisen, der er en del af Jysk Fynske Medier.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere