MediaWatch

Politiken lancerer podcast med Third Ear

Produktionsselskabet har lavet fire podcast-afsnit til Pol.dk. Emnet er rumrejser.

Foto: Jens Dresling/Polfoto/arkiv

Som varslet tidligere på året er der nu kommet luft under vingerne på et samarbejde mellem Politiken og Third Ear, der med pauser har produceret podcasts siden 2009.

Podcasten er i fire afsnit og har fået titlen "Livet på Mars". Ud over de fire afsnit har Politiken lavet en underside på pol.dk, som er dedikeret til projektet.

Omdrejningspunktet for podcastene er, som navnet antyder, livet på Mars og rumrejser i bredere forstand. Afsnittene bliver publiceret de kommende fredage.

"Jeg havde i en længere periode været optaget af, at de kan fortælle historier på en anden måde, end vi er i stand til. Selvom vi er gode til at fortælle historier på tekst, grafik, billeder og video, så bruger vi ikke de auditive muligheder. Det kan vi lære af dem og bringe os videre," sagde Rune Lykkeberg, kulturredaktør på Politiken, da samarbejdet blev præsenteret.

Third Ear blev skabt i 2009, men måtte lukke i 2011, fordi støtten fra Kunstrådet, som hidtil havde været Third Ears livsnerve, stoppede. Siden fik selskabet ny støtte fra Statens Kunstfond.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs