MediaWatch

Radiostationer arrangerer politisk "rap-opgør"

Radiostationerne under Discovery Networks valgte en kunstnerisk vinkel på valget - tre "rap-opgør" mellem rød og blå blok, hvor politikere har konkurreret på ord og beat.

Radiostationerne under Discovery Networks afrunder i dag sin egen særlige indgangsvinkel på det kommende folketingsvalg.

Radioselskabet har gennemført tre såkaldte Valg Battler mellem rød og blå blok, hvor politikerne har været i studiet for at rappe og konkurrere på ord og beat.

Duelanterne var Astrid Krag vs. Brian Mikkelsen, Kristian Thulesen Dahl vs. Benny Engelbrecht og Helle Thorning mod Lars Løkke Rasmussen. I dag præsenteres så den sidste battle mellem de to statsministerkandidater.

Medier som DR, TV 2, P3, P4, Berlingske, Ekstra Bladet og Jyllands Posten har de seneste uger dækket, når politikerne besøgte radioerne i hovedkvarteret i Mileparken uden for København.

"De tre Valg Battler er blevet en stor succes. Både i radioen, i andre medier og på de sociale medier. Vi har haft et Facebook reach på omkring 500.000," siger vicedirektør Tobias Nielsen, Discovery Radio.

Eventen kunne aflæses i pressefokus - og i lytterinteressen, mener Tobias Nielsen.

"I sidste uge trak Nova en share på ni pct blandt de 15-50 årige. Hvis man ser bort fra jule- nytårsugen 2014, er det den højeste share på Nova i mere end fire år," siger han.

De seks radioer, der netop er opkøbt af tyske Bauer Media, er Nova, The Voice, Pop FM, Radio 100, Radio Soft og myROCK.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs