MediaWatch

Bonnier køber sig ind i svensk podcast-platform

Bonniers investeringsselskab har investeret 5 mio. dollar i podcast-platformen Acast sammen med andet investeringsselskab. Pengene skal bruges til USA-lancering.

Foto: PR/Peter Jönsson

Podcast-platformen Acast har fået en solid millionindsprøjtning fra Bonniers investeringsarm, Bonnier Growth Media, samt investeringsselskabet Moor, skriver Breakit.

I alt lyder investeringen fra Bonnier Growth Media og Moor på 5 mio. dollar (33,2 mio. kr.). Pengene vil Acast, som giver brugerne mulighed for at lytte og dele lydindhold, investere i at fortsætte væksten i Europa samt ekspansion på det amerikanske marked. Arbejdet med at rekruttere medarbejdere og åbne et USA-kontor er allerede i gang, skriver Acast i en pressemeddelelse ifølge Breakit.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs