MediaWatch

Dansk-hollandsk radiostrid afsluttet

Den seksårige konflikt mellem det hollandske medieselskab Talpa Radio, der startede Radio100FM i Danmark, og Radio- og tv-nævnet er slut, efter Højesteret i denne uge afsagde dom.

Konflikten mellem det hollandske medieselskab Talpa Radio B.V. og Radio- og tv-nævnet er slut, efter Højesteret onsdag afsagde endelig dom i sagen, der har stået på siden 2008.

Højesteret stadfæstede en dom i landsretten fra 2013. Den fastslår, at Talpa Radio, der fra 2003 til 2009 drev Radio100FM på sendetilladelsen FM6, ikke var berettiget til tilbagebetaling af koncessionsafgift for den periode, der fulgte efter Talpa uberettiget havde tilbageleveret FM6-tilladelsen i 2009.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs