MediaWatch

Radiofolk vil give programchefer mere lytter-indsigt

Når program- og musikchefer i dag får friske lyttertal ind på pc'en, står de tilbage med flere spørgsmål end svar, og det vil et nyt dansk software rette op på.

Tidligere P3-chef Carsten Worsøe, Mikkel Becker Ottesen og en investorgruppe lancerer i disse dage 'Radioanalyzer' - et nyt danskudviklet software til analyse af radiomediet.

Det nye software registrerer alt, hvad en radio foretager sig i æteren og kombinerer oplysningerne med minut-til-minut lyttertal.  Den kombination sætter software i stand til at illustrere i grafik og tal, hvad lytterne synes om hvert enkelt stykke musik, hver enkelt vært, hver nyhedsudsendelse og så videre.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs