MediaWatch

SDU udvikler radiokoncept

Grænsefeltet mellem kultur og naturvidenskab er grundlaget for et nyt radiokoncept, som er udviklet i de "journalistiske laboratorier" – såkaldte J-Labs – på kandidatuddannelsen i journalistik på Syddansk Universitet. Radio 24syv har vist interesse for konceptet, og public service-stationen overvejer i øjeblikket at integrere programmet med titlen 'Kulturen Fysik' som en sommerserie i dens kulturprogram AK24syv. Det skriver Ahaheder.dk.

Grænsefeltet mellem kultur og naturvidenskab er grundlaget for et nyt radiokoncept, som er udviklet i de "journalistiske laboratorier" – såkaldte J-Labs – på kandidatuddannelsen i journalistik på Syddansk Universitet.

Radio 24syv har vist interesse for konceptet, og public service-stationen overvejer i øjeblikket at integrere programmet med titlen 'Kulturen Fysik' som en sommerserie i dens kulturprogram AK24syv. Det skriver Ahaheder.dk.

Journalist Rikke Høm Jensen er ophavskvinde til ideen, der opstod som led i, at hun sidste år satte sig for at udvikle et levedygtigt radiokoncept i grænsefeltet mellem kultur- og naturvidenskab som en del af sit speciale.

- TBH 

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs