MediaWatch

Jeppesens P1-drop til Radio 24syv

Michael Jeppesens politiske radioprogram 'Top 179 - Jeppesen på P1' fik kun én omgang på P1, men dukker nu op på Radio 24syv.

Det skrottede Michael Jeppesen-program 'Top 179 - Jeppesen på P1' genopstår nu hos konkurrenten, Radio 24syv. Det kom frem på dagens pressemøde, hvor den nye public service radio præsenterede sin programflade.

Hver fredag fra kl. 14-16 bestyrer Michael Jeppesen mikrofonen i programmet, der på Radio 24syv får titlen 'Jeppesens top 182' - med henvisning til, at Folketinget efter valget ikke bare rummer 179 folkevalgte medlemmer, men også tre nye ministre, der er hentet ind udefra.

Konceptet, som Michael Jeppesen selv kaldte for "verdens dårligste", da det blev pillet af plakaten på P1, kommer til at fortsætte uændret. Kanalchef på 24syv, Mikael Bertelsen, lyttede med, da programmet blev sendt for første og eneste gang på P1 og kunne lide, hvad han hørte.

'Top 182' rangordner og diskuterer politikernes politiske form og præstationer på Christiansborg - og hver gang har Michael Jeppesen en ny medvært i studiet. På premieredagen fredag d. 4. oktober bliver det filminstruktøren Erik Clausen.

Programmet indgår som et af de debatprogrammer, der bliver en fast del af eftermiddagsfladen på hverdage på Radio 24syv fra kl. 14-16.

Fra Bom til Steno om eftermiddagen
Ud over Michael Jeppensen har Radio 24syv hyret en række andre kendte kunstere, forfattere og journalister som tovholdere i eftermiddagens debatbånd, skriver radioen i en pressemeddelelse.

Filminstruktøren Søren Fauli er 'Løsgængeren' hver mandag, der omdanner studiet til politisk idéværksted, hvor der skal formuleres idéer til lovforslag, som Søren Fauli vil forsøge at få gjort til lov i Danmark.

Tirsdag får forfatteren Knud Romer scenen i programmet 'RomerRiget', der tager "afsæt i aktuelle problematikker, fænomener og begivenheder", der omsættes til "en fortløbende system- og kulturkritik".

Kønsroller og kvindesag får debatplads onsdag, hvor bloggerne Mette Bom og Nanna Kalinka Bjerke tager ”hverdagsfeminismen” opog kigger nærmere på "den tikkende bombe de mener ligger gemt under kvindefrigørelsen".

Bloggeren Jarl Cordua og musiker og forfatter Torben Steno mødes i studiet torsdag efttermiddag i 'Cordua & Steno', der i programmet "griller og driller centrum-venstrefløjens kendte og ukendte meningsdannere, og udfordrer deres holdninger".

 - LR

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs