MediaWatch

To nye værter til eftermiddagsfladen på Radio24syv

Eftermiddagsfladen på den kommende Radio24syv bliver dirigeret af værterne Maria Dohn og Esben Kjær.

Når Danmarks nye licensfinansierede radiokanal går i luften d. 1. november vil det være værterne Maria Dohn og Esben Kjær der sidder ved mikrofonerne. Det skriver kanalen i en pressemeddelelse.

Værterne vil i ifølge meddelelsen ’sætte sig ved mikrofonen for med en afslappet og uhøjtidelig tilgang at kaste et perspektiverende blik på dagens væsentligste historier i alt fra politik og erhverv til kultur og livsstil; erhvervsstoffet på en måde, så alle kan være med, og kulturstoffet med et nyhedsdrive, der rækker ud over den klassiske premieredækning eller anmeldelse’.

Esben Kjær har en fortid som økonom-redaktør hos Politiken og New York-korrespondent for Berlingske Tidende. Han er både uddannet journalist og cand.scient.pol., med tre år i Finansministeriet bag sig. Andre meritter ved siden af dagjobbet er bogen Den nye karrierefar, en post som dommer ved International Emmys ”News Category” – og adskillige år som sladderskribent for Eurowoman.

Som medvært på ”Eftermiddagen på Radio24syv” har han Maria Dohn: Maria Dohn er en af Danmarks mest rutinerede nyhedsværter, som efter fire år som pressechef for Læger uden Grænser nu vender tilbage til mikrofonen.

- CT

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs