MediaWatch

DR klar med ørehænger-radio

DR-værterne Nicolai Molbech og Henrik Wacher samt Henrik Milling og Mathias Buch Jensen er på det faste daglige hold på DR's nye radiokanal P7 Mix, der står på mål for popmusikken. Kanalen går i luften d. 6. juni og afløser DR Hit og DR Soft, der har været blandt de mest lyttede af DR's digitale jukebox-kanaler.

DR-værterne Nicolai Molbech og Henrik Wacher samt Henrik Milling og Mathias Buch Jensen er på det faste daglige hold på DR's nye radiokanal P7 Mix, der står på mål for popmusikken.

Kanalen går i luften d. 6. juni og afløser DR Hit og DR Soft, der har været blandt de mest lyttede af DR's digitale jukebox-kanaler.

Selvom popmusik er omdrejningspunktet for indholdet, serverer kanalen også korte nyheder til om morgenen, hvor Mathias Buch Jensen er vært. Derudover er et quizz-program med Henrik Wacher fast indslag på hverdage, og så kan lytterne regne med musiknørderi i ’P7 Mix Marathons’, der dedikerer syv timers radio til at markere popikoner som f.eks. Michael Jackson på to-årsdagen for dennes død og Take That i forbindelse med deres koncert i Parken den 16. juli.

DR P7 Mix er den tredje af i alt fem nye digitale radiokanaler DR lancerer i 2011. Den første kanal, DR Ramasjang Radio, gik i luften 22. marts, P6 Beat d. 11. april. Efter P7 Mix i juni følger DR Mama og DR P8 Jazz.

Forsiden lige nu

Amazon byder på regional sports-tv i USA

Amazon-koncernen har budt på et regionalt sports-tv-netværk med 22 kanaler, som i dag er ejet af Walt Disney. Frasalget er en del af betingelserne for Walt-Disneys fusion med 21st Century Fox.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere