MediaWatch

Casper C. i radiosamarbejde med Information og Fynske Medier

Casper Christensens produktionsselskab, Douglas Entertainment, Information og Fynske Medier overvejer at byde på den nye radio i fællesskab.

Et uventet samarbejde mellem produktionsselskabet Douglas Entertainment, der er ejet af komikeren Casper Christensen og Sussan Treshow, samt Information og Fynske Medier har set dagens lys, skriver politiken.dk

De tre parter overvejer at byde på den nye radiokanal på FM4 sammen, men vil først tage endelig stilling, når udbudsmaterialet foreligger efter jul.

Blandt indholdskravene til den nye radiokanal er også at udvikle satireprogrammer, hvilket stemmer godt overens med Douglas Entertainments profil. Selskabet producerer blandt andet TV 2's 'Live fra Bremen', og derudover har Casper Christensen en hel del radioerfaring fra DR og hedengangne TV 2 Radio.

Chefredaktør på Fyens Stiftstidende, Per Westergård, siger til Politiken, at der er en god kemi mellem parterne, som har talt sammen i de seneste måneder.

"Vi svinger godt sammen og har respekt for hinanden. Det har de seneste måneders sonderinger vist. Radioen skal jo være et banebrydende alternativ til P1, og der tænder jeg specielt på, at vi fører forskellige kompetencer til fadet. Vi går på tværs af medietyper og får kræfter med, som ikke kommer fra branchen. Det er et godt udgangspunkt for at lave noget nyt".

- TBH

 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs