MediaWatch

Bedste radiovært kåres af lytterne

Det er lytterne der kårer årets bedste radiovært som led i Radiodays-konferencen om godt en uge.

Forskellige stemmer og personligheder som Mads Steffensen, Mascha Vang, Lisbeth Døssing, Hans Otto Bisgaard og Iben Maria Zeuthen konkurrerer alle om at vinde 'Den Gyldne Mikrofon' 2009.

Det er nominerede værter fra både P4, P3, Radio Viborg, Radio 100FM, P5000, P4 Nordjylland, Skala Fm m.fl, der kæmper om 'Den Gyldne Mikrofon', der gives til årets bedste radioværter i samarbejde med Ekstra Bladet.

Prisen for bedste vært overrækkes ved 'Prix Radio' sammen med en række andre rent faglige priser, der uddeles til radiobranchen. 'Prix Radio' er afslutningen på konferencen 'Radiodays' den 25-26. september.

Sidste år vandt "De sorte Spejdere" prisen som bedste værter.

Ekstra Bladet har udpeget de 15 finalister, og det er avisens læsere på www.eb.dk, der stemmer på bedste vært. Afstemningen begyndte torsdag og afsluttes onsdag den 23. september.


 

Mere fra MediaWatch

Dansk Erhverv: Vinterhjælpen er ikke nok for nogle virksomheder

De danske virksomheder er presset hårdt af den høje energipriser, og derfor er den politiske vinter-hjælpe-pakke en vigtig håndsrækning, når der nu ikke findes et politisk quick fix på problemet, lyder det fra brancheorganisationen, der også må konstatere, at det ikke vil være nok til at redde alle.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs