MediaWatch

DR's bestyrelse kalder digital plan for "rettidig omhu"

Der er ikke nær så mange seere og lyttere til DR’s digitale platforme, i forhold til hvor mange danskere der forsvinder fra flow-kanalerne. Derfor er den digitale omstilling i DR nødvendig, argumenterer DR’s formand og næstformand i et indlæg.

Foto: Jens Dresling

Kritik af DR’s seneste afskedigelsesrunde for at kunne prioritere en større del af budgettet til et teknologisk løft får bestyrelsen i DR til at tage sin kommunikation til efterretning, men beslutningen om at skære ned på indholdsproducenter for at kunne udvikle teknologi er rettidig omhu. Det skriver DR’s formand og næstformand, Marianne Bedsted og Dennis Nørmark, i et indlæg hos Jyllands-Posten.

”Indholdet, public service af højeste kvalitet, er naturligvis hovedambitionen. Men hvis det skal være realistisk at opfylde denne ambition, så er det helt afgørende med en styrkelse af DR’s digitale platforme. Det kræver omlægning af penge og ressourcer at være på omgangshøjde med det, brugerne oplever hos konkurrenterne som f.eks. de store internationale streamingtjenester,” skriver de i indlægget.

De påpeger i forlængelse heraf, at der i dag er for få, der ser og lytter til DR’s indhold på de digitale platforme, i forhold til hvor mange der forsvinder fra flow-kanalerne, og det er DR nødt til at reagere på.

DR-generaldirektør har siden foråret vidst at fyringer ville blive nødvendigt

DR-direktør afviser der er tale om en nedprioritering af kulturstof

Overblik: DR ændrer i flere flagskibe og neddrosler på flow

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs