MediaWatch

24syv henter EB-kommentator til nyt program

René Fredensborg, der er journalist og kommentator på Ekstra Bladet, skal give råd til unge i nyt 24syv-program.

Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

24syv henter tidligere Radio24syv-vært og nuværende kulturkommentator på Ekstra Bladet til mikrofonen i nyt radioprogram, der handler om at give gode og dårlige råd til de unge i Danmark.

Den nye 24syv-vært, René Fredensborg, har tidligere været radiovært på Radio24syv, der blev lukket og afløst af Radio4 i 2019. I slutningen af 2021 blev han ansat som kulturkommentator på Ekstra Bladet. Hans medvært bliver journalistpraktikant Josephine Romby på 24syv.

Programmet får premiere 11. juli og løber henover sommeren. René Fredensborg fortsætter på Ekstra Bladet som kommentator.

Folketinget besluttede med den seneste medieaftale i maj at lukke public service-kanalen for unge på dab ved ikke at forlænge sendetilladelsen efter 2024, når den nuværende udløber. Hvad der skal ske med 24syv, der ligger i selskabet Kulturradio Danmark, som Berlingske Media ejer, er ikke afklaret.

24syv-direktør har ambition om at fortsætte efter 2024

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs