MediaWatch

Bold.dk lancerer tre nye podcastformater

I forbindelse med forårsstarten på Superligaen satser fodboldmediet bold.dk mere på podcast.

SønderjyskE (her Marc Dal Hende) indleder forårssæsonen i Superligaen mod AGF. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Fodboldmediet bold.dk har 18. februar premiere på det første af tre nye podcastformater. Lanceringen sker i forbindelse med forårsstarten på Superligaen.

Chefredaktør på bold.dk, René Schrøder, siger i en pressemeddelelse, at redaktionen hele vinteren har arbejdet på at udvikle tre formater om Superligaen:

"Vi har kæmpe ambitioner på bold.dk. Og med over 60 millioner månedlige sidevisninger og en femteplads på Dansk Online Index går vi naturligvis også efter at blive de største på lyd."

Alle tre nye podcast-formater tager ifølge pressemeddelelsen udgangspunkt i Superligaen.

Temaerne bliver weekendens største Superliga-historier (mandag), et definerende øjeblik i en gæstende fodboldspillers karriere (onsdag) samt et kig frem den kommende weekends Superligarunde (fredag).

Bold.dk udgiver i forvejen podcasten "Mandagsbold".

Saxo og Mediano indgår podcastsamarbejde med særligt mænd for øre

Impact skruer op for podcastambitioner med ny chef fra Hearbeats 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs