MediaWatch

Den Uafhængige lancerer nyt spion-program

Et nyt program på Den Uafhængige skal have den verserende sag om fængslingen af chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) som omdrejningspunkt.

Foto: Stine Bidstrup/KULTUR

Fredag eftermiddag har et ekstraordinært nyt program premiere på den digitale radiostation Den Uafhængige. Det oplyser Den Uafhængige i en pressemeddelelse.

Programmet får titlen "Spionchefens hemmelighed" og får den igangværende sag om Danmarks efterretningstjenester, som har taget fart efter det blev offentliggjort, at FE-chefen Lars Findsen er blevet anholdt og sigtet i lækagesagen.

Chefredaktør og stifter af Den Uafhængige, Asger Juhl, bliver vært.

"Vi vil gerne samle al viden og journalistik et sted, for det mangler virkelig, at man går i dybden og kan sidde og dykke ned i det," siger Asger Juhl i meddelelsen.

Den Uafhængige meddelte tidligere på ugen, at yderligere tre nye programmer vil blive rullet ud i februar.

Programmet vil udkomme ugentligt.

Den Uafhængige på vej med tre nye programmer  

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs