MediaWatch

Den Uafhængige lancerer nyt spion-program

Et nyt program på Den Uafhængige skal have den verserende sag om fængslingen af chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) som omdrejningspunkt.

Foto: Stine Bidstrup/KULTUR

Fredag eftermiddag har et ekstraordinært nyt program premiere på den digitale radiostation Den Uafhængige. Det oplyser Den Uafhængige i en pressemeddelelse.

Programmet får titlen "Spionchefens hemmelighed" og får den igangværende sag om Danmarks efterretningstjenester, som har taget fart efter det blev offentliggjort, at FE-chefen Lars Findsen er blevet anholdt og sigtet i lækagesagen.

Chefredaktør og stifter af Den Uafhængige, Asger Juhl, bliver vært.

"Vi vil gerne samle al viden og journalistik et sted, for det mangler virkelig, at man går i dybden og kan sidde og dykke ned i det," siger Asger Juhl i meddelelsen.

Den Uafhængige meddelte tidligere på ugen, at yderligere tre nye programmer vil blive rullet ud i februar.

Programmet vil udkomme ugentligt.

Den Uafhængige på vej med tre nye programmer  

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs