MediaWatch

DF foreslår nye DR-nedskæringer i nyt medieudspil

I et udspil op til de kommende medieforhandlinger foreslår Dansk Folkeparti, at lokale og regionale medier skal tilføres penge, der skal komme fra en genopligvning af 20 pct. besparelse på DR.

Foto: Tobias Nicolai/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Dansk Folkeparti lægger op til forhandlingerne om et nyt medieforlig med et udspil, hvor DR skal spare 618,5 mio. kr. i 2022 stigende til 1082,3 mio. kr. i 2025 for at kunne give mere til regionale og lokale medier. Det fremgår af DF's udspil ifølge Avisen Danmark.

Besparelserne på DR skal ifølge DF finde sted på underholdning og udenlandsk dramatik og fiktion, mens nyheder, kultur, historieformidling, børn og unge, uddannelse og kristen kulturarv og lokaldækning skal styrkes.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs