MediaWatch

Teknisk fejl gjorde Radio Loud tavs i halvanden time

Radio Loud havde i mandag aften et udfald på omkring halvanden time, hvor intet blev sendt. Det skyldes en fejl i schedulering i forbindelse med en flytning, siger programdirektør.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Selvom Radio Loud er forpligtet til at sende 24 timer i døgnet ifølge sendetilladelse, så var kanalen mandag aften tavs i omkring halvanden time kun afbrudt af timenyhederne. Det skriver Journalisten.

Stilheden skyldes en teknisk fejl i forbindelse med, at kanalen er flyttet fra en midlertidig adresse og tilbage til Berilngske Medias hovedkontor i Pilestræde i København, siger programdirektør for Loud, Simon Andersen.

"Der har været en fejl i schedulering i forbindelse med teknik-flytningen. Der er et system til afvikling, hvor en computer afvikler programmerne. Her er det så kikset, nogle dage efter vi har flyttet al teknikken," siger han til Journalisten.

Radio Loud er i øjeblikket under ekstra tilsyn fra Radio- og tv-nvænet, der har kritiseret flere mangler i ungdomskanalens programvirksomhed i forhold til sendetilladelsen.

Radio Loud har fået en frist frem til 4. februar til at udbedre manglerne og afleverede i sidste uge en køreplan for, hvordan det skal ske til Radio- og tv-nævnet, der skal godkende den. Nævnet ventes at komme med sin afgørelse om køreplanen samt det ejer- og navneskifte, som Radio Loud ønsker at gennemføre. Det vil gøre Berlingske Media til hovedejer og omdøbe kanalen til 24syv.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs