MediaWatch

Formand for Radio- og tv-nævnet: Derfor er der ikke givet bøde til Loud

Der er politisk rejst spørgsmål om, hvorfor Radio Loud ikke har fået en økonomisk sanktion for ikke at leve op til sendetilladelsen, når andre medier - senest en lokalradio i Helsingør - netop har fået bøde for manglende opfyldelse af krav. Men det er to forskellige situationer for Radio- og tv-nævnet, siger formand.

Foto: Joachim Adrian

Lokalkanalen Radio Helsingør har for nyligt fået tildelt en bøde på 43.720 kr. af Radio- og tv-nævnet for at svigte kravene i sin programtilladelse. Bl.a. har lokalradioen sendt mindre end én times egenproduceret indhold om ugen, som den er forpligtet til for at modtage fuldt driftstilskud som ikkekommerciel lokalradio. Den sag fortalte Helsingør Dagblad tidligere på ugen.

Ud over bøden er lokalradioen blevet mødt med to krav om tilbagebetaling af driftstilskud på henholdsvis 23.720 kr. og 20.000 kr. - dels for ikke at leve op til de producentkrav, der stilles, dels for ikke at have foretaget en udskiftning af antenner, der var givet tilskud til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs