MediaWatch

Direktør for Danske Medier stejler over politisk redningskrans til DR-kanaler

Det er positivt, at DR's nichekanaler P6 Beat og P8 Jazz overlever frem til og med 2024 efter en økonomisk håndsrækning fra politisk kant, men vejen dertil er kritisabel, mener direktør for Danske Medier.

Foto: pressefoto Danske Medier

Et politisk flertal har torsdag formiddag valgt at afsætte 45 mio. kr. til at sikre videreførelsen af DR's radiokanaler P6 Beat og P8 Jazz frem til 2024 - en melding, som på den ene side glæder Mads Brandstrup, direktøren for de privatejede mediers brancheorganisation, Danske Medier, mens han på den anden side stiller sig kritisk over for den politiske håndsrækning. Det fremgår af et tweet.

"Kanonbådsdiplomatiet virkede. Igen," skriver han med henvisning til, at det er tredje år i træk, at DR's ledelse bruger en sammenlignelig manøvre til at få ekstra bevillinger til radiokanalerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs