MediaWatch

Louds nyhedschef fratræder efter Svendborg-lukning

Nyhedschef Joachim Næshave blev tilbudt ny stilling i København i forbindelse med, at ungeradioen lukker sin redaktion i Svendborg, men han har takket nej og forlader radioen. Nyhedsdirektør Simon Andersen fortæller, ledelsen arbejder på at omplacere de resterende otte medarbejdere.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Efter at have været en del af den originale holdopstilling bag DAB-kanalen for unge siden begyndelsen af 2020, fratræder nyhedschef Joachim Næshave nu. Det sker i forbindelse med, at Radio Loud lukker sin redaktion i Svendborg, hvor nyhedschefen havde sin arbejdsgang.

Det fortæller programdirektør Simon Andersen og tilføjer, at Joachim Næshave blev tilbudt en stilling i København, som han har takket nej til. Han er fratrådt med det samme. Over for MediaWatch fortæller Joachim Næshave, at han har afvist stillingen i København af geografiske årsager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs