MediaWatch

Louds nyhedschef fratræder efter Svendborg-lukning

Nyhedschef Joachim Næshave blev tilbudt ny stilling i København i forbindelse med, at ungeradioen lukker sin redaktion i Svendborg, men han har takket nej og forlader radioen. Nyhedsdirektør Simon Andersen fortæller, ledelsen arbejder på at omplacere de resterende otte medarbejdere.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Efter at have været en del af den originale holdopstilling bag DAB-kanalen for unge siden begyndelsen af 2020, fratræder nyhedschef Joachim Næshave nu. Det sker i forbindelse med, at Radio Loud lukker sin redaktion i Svendborg, hvor nyhedschefen havde sin arbejdsgang.

Det fortæller programdirektør Simon Andersen og tilføjer, at Joachim Næshave blev tilbudt en stilling i København, som han har takket nej til. Han er fratrådt med det samme. Over for MediaWatch fortæller Joachim Næshave, at han har afvist stillingen i København af geografiske årsager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs