MediaWatch

Myndighed afviser Radio Louds ønsker om at skære ned på live-radio

Radio- og tv-nævnet har sagt nej til seks anmodninger fra ungeradioen Loud om at få lov til at sende færre programmer live for i stedet at sende mere podcast-lignende formater i radioen. Ifølge programdirektør Simon Andersen er det helt fair at få pointeret, at Loud ikke er en podcastfabrik.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Radio Loud har flere gange det seneste år givet udtryk for, at ungeradioens lyttere i højere grad brugte indholdet tidsforskudt som podcast frem for at tune ind på flowradioens liveudsendelser – og den tendens ville kanalen gerne imødekomme ved at fokusere mere på at producere indholdet som podcast frem for som liveudsendelser.

Men sådan spiller klaveret ikke, viser en ny afgørelse fra Radio- og tv-nævnet, som har taget stilling til flere anmodninger fra Radio Loud, som har ønsket at få dispensation fra en række krav i sin sendetilladelse. Det var den tidligere Loud-ledelse, som søgte dispensationerne i sommer. Efterfølgende har tidligere nyhedschef på Berlingske Simon Andersen afløst Ann Lykke Davidsen som programdirektør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs