MediaWatch

Myndighed afviser Radio Louds ønsker om at skære ned på live-radio

Radio- og tv-nævnet har sagt nej til seks anmodninger fra ungeradioen Loud om at få lov til at sende færre programmer live for i stedet at sende mere podcast-lignende formater i radioen. Ifølge programdirektør Simon Andersen er det helt fair at få pointeret, at Loud ikke er en podcastfabrik.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Radio Loud har flere gange det seneste år givet udtryk for, at ungeradioens lyttere i højere grad brugte indholdet tidsforskudt som podcast frem for at tune ind på flowradioens liveudsendelser – og den tendens ville kanalen gerne imødekomme ved at fokusere mere på at producere indholdet som podcast frem for som liveudsendelser.

Men sådan spiller klaveret ikke, viser en ny afgørelse fra Radio- og tv-nævnet, som har taget stilling til flere anmodninger fra Radio Loud, som har ønsket at få dispensation fra en række krav i sin sendetilladelse. Det var den tidligere Loud-ledelse, som søgte dispensationerne i sommer. Efterfølgende har tidligere nyhedschef på Berlingske Simon Andersen afløst Ann Lykke Davidsen som programdirektør.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs