MediaWatch

Radio Loud har i gennemsnit haft 9000 ugentlige lyttere i første halvår

I første halvdel af 2021 er public service-radioen for unge i gennemsnit nået ud til færre end 10.000 personer på ugentlig basis, viser en opgørelse fra Kantar Gallup. Langt hovedparten er over 56 år. Det samme gør sig gældende for den nye FM4-kanal Radio4, der er nået over en kvart million ugentlige lyttere.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der er stadig et pænt stykke vej før Radio Loud slår igennem i den brede befolkning og især hos de unge. I løbet af de første seks måneder i 2021 har Loud i gennemsnit haft 9000 lyttere på ugentlig basis, der har lyttet til minimum fem sammenhængende minutter.

Det fremgår af en opgørelse, Kulturministeriet har udarbejdet på baggrund af Kantar Gallups Radio-Meter, og som er delt i et svar til Folketingets Kulturudvalg fra ministeren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs