MediaWatch

Tidligere 24syv-direktør efter Loud-vurdering: "Det er ganske enkelt en skandale"

Radio- og tv-nævnets kritik af Radio Loud for ikke at leve op til sendetilladelsen på flere punkter, falder tilbage på det system, der afgjorde DAB-udbuddet til fordel for Loud og på bekostning af Radio24syv, mener tidl. direktør samme sted, Jørgen Ramskov.

Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Tidligere direktør for Radio24syv, Jørgen Ramskov, der i dag er direktør for Producentforeningen, melder sig i et opslag på Facebook ind i debatten om Radio Loud. En debat han ellers "har forsøgt" at holde sig ude af - bl.a. på grund af sin bias, skriver han.

Årsagen til at han tager bladet fra munden er Radio- og tv-nævnets vurdering af Radio Louds public service-redegørelse, der landede tirsdag. Her rettede nævnet "usædvanlig skarp kritik" af kanalen for en række mangler i forhold til kravene i sendetilladelsen bl.a. omkring live-udsendelser, interaktion med lyttere og geografisk spredning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs