MediaWatch

Mikael Bertelsen: R8dio skal opbygges over fire til seks år

Det vil kræve tid og tålmodighed at gøre R8dio til en taleradio med et større programudbud med nonsatirisk indhold, siger R8dios formand, Mikael Bertelsen.

Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix

Sigtet om at gøre R8dio til en reel taleradio skal ske i takt med en voksende medlemsbase, og forventningen er ifølge radioens bestyrelsesformand, Mikael Bertelsen, at det vil tage fire til seks år at bygge radioen op. Det skriver Børsen.

"Så kan du sige, det lyder da utrolig langsomt, men vi vil ikke love noget, vi ikke kan holde. Jeg har selv været med til at udvikle DR2, 24syv og udstationeret i Thailand for UM (Udenrigsministeriet, red.) for at bygge kritiske radiostationer fra bunden, og det tager tid. Folk glemmer, hvad der skal til, for at noget får en sjæl og finder sit eget sprog," siger han til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs