MediaWatch

"Jeg vil opfordre politikerne til at genoverveje, om ikke der i fremtidige public service-udbud skal være et krav om et vist antal lyttere"

Med en usædvanligt kritisk udtalelse af Loud, træder det nye Radio- og tv-nævn anført af formand Søren Sandfeld Jakobsen i karakter med en mere offensiv linje - og et vink med en vognstang til politikerne om at ændre praksis, efter lyttertal ikke er tænkt ind i rammerne for vurderingen af Loud.

Foto: Joachim Adrian/Ritzau Scanpix

Det var et Radio- og tv-nævn med blottede tænder, der tirsdag offentliggjorde sin vurdering af Radio Louds public service-redegørelse og udtalte ”usædvanlig skarp kritik”.

For det er usædvanligt for nævnet at gå så hårdt til en public service-station, efter den årlige redegørelse er indgivet. I det hele taget er det usædvanligt, at der bliver givet mere end en påtale af enkelte forhold i en broadcasters ageren, og pænt bliver bedt om at rette op.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs