MediaWatch

"Jeg vil opfordre politikerne til at genoverveje, om ikke der i fremtidige public service-udbud skal være et krav om et vist antal lyttere"

Med en usædvanligt kritisk udtalelse af Loud, træder det nye Radio- og tv-nævn anført af formand Søren Sandfeld Jakobsen i karakter med en mere offensiv linje - og et vink med en vognstang til politikerne om at ændre praksis, efter lyttertal ikke er tænkt ind i rammerne for vurderingen af Loud.

Foto: Joachim Adrian/Ritzau Scanpix

Det var et Radio- og tv-nævn med blottede tænder, der tirsdag offentliggjorde sin vurdering af Radio Louds public service-redegørelse og udtalte ”usædvanlig skarp kritik”.

For det er usædvanligt for nævnet at gå så hårdt til en public service-station, efter den årlige redegørelse er indgivet. I det hele taget er det usædvanligt, at der bliver givet mere end en påtale af enkelte forhold i en broadcasters ageren, og pænt bliver bedt om at rette op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs